Виртуальный футбольный менеджер Легион
Логин
Пароль
Регистрация   Забыли пароль
 
Анонс 22 тура Второй Лиги Украины
Анонс 22 тура Второй Лиги

Доброго времени суток дорогие друзья! Рад представить Вам анонс предстоящего 22 тура Второй Лиги Украины, у нас тут действительно появляется интрига за которой интересно будет следить не только тренерам играющим в нашей лиги, но и другим специалистам с разных футбольных уголков мира. Приятного чтения! Сегодня в выпуске...интервью которое не оставит равнодушным, очень открытый тренер OLEXANDER из команды Изотоп-РАЭС, всем советую к прочтению! 




Большое и откровенное интервью от тренера лидера чемпионата, команды которая установила 20-и матчевую серию без поражений в чемпионате Изотоп-РАЭС, сразу 6 претендентов на 4 позицию, матч тура в Днепре, и поход за очками у Подолья и Реал Фармы...поехали!



22 тур Второй Лиги
Команда 1СчетКоманда 2ЗрителейТВ
Минай    
Мариуполь0  1x1
Горняк-Спорт    
Черкащина-Академия0  1x1
Горняк    
ОДЕК0  1x1
Чернигов    
Кристалл0  1x1
Подолье    
Реал Фарма0  1x1
Агробизнес    
Арсенал Киев0  1x1
Днепр-1    
Изотоп-РАЭС0  1x1
Волчанск   
Буковина0  1x1

                                                 



-:-


Минай - Мариуполь

Начинает наш анонс противостояние команды которая скорее всего попрощается с нами в этом сезоне и команды которая продолжает борьбу за последний билет в стыковые матчи. В этом матче все козыри в руках у ФК Мариуполь, если Минай не достанет своих козырей из рукавов то исход матча практический предрешен. Минай не побеждал дома ещё в этом сезоне, серия из проигранных матчей также не вселяет надежду в глаза болельщиков. Мариуполь приедет заряженный с желанием реабилитироваться после последнего матча, где они потерпели поражение против команды Черкащина-Академия.


Последние матчи: 

ТурнирКоманда 1СчетКоманда 2

Вторая Лига тур № 9Мариуполь1:0Минай

Третья Лига тур № 18Минай7:0Мариуполь

Третья Лига тур № 13Мариуполь0:5Минай

Не сыграют: Степан Федак «FW» (Минай)   

Кирилл Паныш «CM» (Мариуполь)   


Прогноз: 0:3

                                                 



-:-


Горняк-Спорт - Черкащина-Академия

Обеим командам в данном матче нужны очки что бы продолжать решать свои задачи. Для команды Горняк-Спорт очки нужны что бы вылезти из "оранжевой" зоны и сохранить прописку в чемпионате. Горняк-спорт потерпел поражение в прошлом туре от новоиспечённого тренера команды ОДЕК и тем самым прервал свою серию которая длилась 2 матча, на первый взгляд 2 матча это немного, но для команды которая борется за выживание это приличное достижение. Черкащина-Академия ведет борьбу за прямую путёвку с клубом Днепр-1 и пока что уверенно проводит свои последние матчи не давай даже возможности Днепр-1 зацепится за 2 строчку чемпионата.


Последние матчи: 

ТурнирКоманда 1СчетКоманда 2

Не сыграют: Алексей Нескоромный «LM» (Черкащина-Академия)   


Прогноз: 1:4

                                                 


-:-


Горняк - ОДЕК

Горняк - ОДЕК, что смогут нам предложить эти команды, надеемся что в первую очередь отличный футбол. Горняк также входит в список 6 команд у которых остается шанс на повышение по итогу этого сезона, поэтому клубу дома просто нельзя проигрывать. ОДЕК же решает с новым тренером новые задачи. Новый тренер хоть и провёл один матч но уже успел заявить себе, заявил о себе как хороший специалист который умеет побеждать, теперь посмотрим на этого специалиста в более сложной ситуации и с более сложным соперником. 


Последние матчи: 

ТурнирКоманда 1СчетКоманда 2

Вторая Лига тур № 9ОДЕК0:1Горняк

Вторая Лига тур № 27Горняк4:1ОДЕК

Вторая Лига тур № 4ОДЕК6:5Горняк

Не сыграют: Все игроки готовы к матчу!

Прогноз: 2:1

                                                 



-:-


Чернигов - Кристалл

Чернигов сейчас последняя из 6 команд которые ведут борьбу за повышение в классе. Клуб из Чернигова одержал уверенную победу в матче 21 тура против команды Реал Фарма и тем самым вернулся в гонку. Кристалл одержал 2 поражения в последних матчах, но несмотря на это у команды сохраняется мораль на высоком уровне, очень интересный факт как это происходит.  


Последние матчи: 

ТурнирКоманда 1СчетКоманда 2

Вторая Лига тур № 9Кристалл1:3Чернигов

Вторая Лига тур № 25Кристалл5:0Чернигов

Вторая Лига тур № 6Чернигов2:3Кристалл

Не сыграют: Коннор Пэйн «FW» (Чернигов)   

Салах Барзукаев «LM» (Кристалл)   


Прогноз: 1:1

                                                 


-:-


Подолье - Реал Фарма

Движемся дальше, и на очереди у нас матч между командами Подолье и Реал Фарма. Интересное противостояние будет, так как обе команды в своём активе имеют 3 поражения в последних 3 матчах и в собственном противостояние кто-то точно должен забрать долгожданные очки. Обе команды имеют худшую защиту в чемпионате и это ещё один факт который объединяет команды.  


Последние матчи: 

ТурнирКоманда 1СчетКоманда 2

Вторая Лига тур № 9Реал Фарма1:0Подолье

Вторая Лига тур № 30Подолье3:0Реал Фарма

Вторая Лига тур № 1Реал Фарма0:4Подолье

Не сыграют: Сальватор Фуркад «CM» (Подолье)   


Прогноз: 0:2

                                                 


-:-


Агробизнес - Арсенал Киев

Агробизнес прервал свою победую серию приграв в прошлом матче лидеру Изотоп-РАЭС тем самым пошатнув свои шансы на выход в Первую Лигу Украины, а возможно им ещё и рано туда соваться, ведь для Первой Лиги нужна соответсвующая инфраструктура, финансы а также более сильный состав. Арсенал Киев же набрал отменную форму и смог одержать 3 победы в последних 3 матчах. Столичный клуб уверенно шагает в чемпионате, и одержав победу в матче с Агробизнесом сделает ещё один весомый шаг для достижения своих целей.


Последние матчи: 

ТурнирКоманда 1СчетКоманда 2

Вторая Лига тур № 9Арсенал Киев2:2Агробизнес

Вторая Лига тур № 23Арсенал Киев5:0Агробизнес

Вторая Лига тур № 8Агробизнес0:1Арсенал Киев

Не сыграют: Эвер Банега «CM» (Агробизнес)   

Артём Шабанов «CM» (Арсенал Киев)   

Владислав Семотюк «FW» (Арсенал Киев)   


Прогноз: 2:3

                                                 



-:-


Днепр-1 - Изотоп-РАЭС

Днепр готов, болельщики готовы, команды готовы, тренеры готовы, нас ожидает прекрасное зрелище в этот четверг. Команды подошли к этому матчу без травм, единственным дисквалифицированным игроком будет Сулейман Абдуллин выступающий в составе клуба Изотоп-РАЭС, однако у клуба имеется подходящая замена. Лидер чемпионата в первом матче минимально обыграл Днепр-1 и складывается ощущение что для Изотопа нету конкурентов в этом сезоне, в последних 4 матчах команда смогла побежать с разницей голов +3, действительно чемпионская статистика. Что сможет предложить Днепр-1? Команда крайне удачно играет в последних матчах, одержав 3 победы в 3 матчах, им нужно не отпустить вперёд Черкащину-Академию дабы продолжить борьбу за прямую путёвку в 1 Лигу Украины, а в этом им будет помогать родной стадион с родными болельщиками. Ну а теперь поговорим с главным тренером Изотоп-РАЭС и узнаем его мнение о матче, о команде и о сезоне в целом. Интервью на Укр.

Які твої очікування від наступного матчу проти Дніпро-1? Ізотоп знову готовий познущатися та виграти з різницею в 3 м'ячі? -"Ні, завдання перемагати в 3 м'ячі не стоїть. Я певне теж зіграю від оборони або і не ображуся він нічиєї, просто так не вийде, коли моя команда буде атакувати, а Дніпро-1 буде ловити нас на контр-атаках. Перейдемо в контр-пресинг))), а може й суперник не проти показати нам "де раки зимують", адже Назар у нас творча людина. Я готовий до будь-якого рахунку в цьому матчі. Знущатися - це забивати з різницею в 5...6 м'ячів,такого не буде однозначно. Може зачинюся в обороні, адже не мені потрібно підніматися, а супернику. Тут потрібно переграти психологічно суперника, натиснути на болюче місце так сказати!" 

Ти досвідчений тренер, маєш майже 1500 матчів за плечима, чому саме Ізотоп, чому не інший більш популярний клуб? -"Я би не назвав себе надпотужно досвідченим менеджером, чесно. Але дякую, що помітив мою активність і вірність клубу. Прийшов я на проект випадково, чесно-відразу все не сподобалося, пішла купа критики на сам проект, більдер і т.п., в той час я тісно спілкувався з наприклад Dark (колишній менеджер Динамо Київ). Ну от почав я розповідати йому який поганий проект, він мене вислухав і пішла дискусія...Я тоді ще не знав, що мій товариш грає в легіоні. Розпочав шукати команду, але мене тоді впринципі нікуди брати не хотіли, а в убиті команди я не хотів, але в ті часи коли я прийшов на проект було розширення ліг і в Україні це була аматорська тестова ліга, яка мала в своєму складі 8 команд і саме тоді я став творцем свого клубу. Не все було гладко, але тоді і по нині-Ізотоп. А Ізотоп-це команда з мого міста Кузнецовськ (нині Вараш), що на Рівненщині. Створив свою домашню команду і розпочав з Аматорської ліги і піднімався з самого низу. Я себе навіть не уявляю в іншій команді. Не знаю чи я гордість України чи ганьба, але жоден менеджер на проекті не грав стільки сезонів за одну команду-це раз, а два-жоден менеджер, від свого початку кар'єри і по нині, чи до закінчення кар'єри не грав таку кількість матчів за одну єдину команду в своїй кар'єрі. Тому поняття "вірність єдиному клубу"-це про українців/українця і мені гордо про це казати, що я граю в такій асоціації-Україна. Ми-найкращі! Ми- не міняли! Мабуть, якщо я награюся, я просто "помру на проекті", тобто піду з кінцями, а переходити кудись мені-це означає відріктися...от і виходить: важко жити, тяжко "вмерти"! 

Твоя команда однією ногою в першій лізі, як ти оцінюєш свої шанси і за що збираєшся боротися в наступному сезоні? -"Відношу себе до консервативних менеджерів. Цікаво як моя команда понизилася в другу лігу? Та думав на інерції дограю Першу Лігу і підсилюся в міжсезоння і вперед далі, але мою команду лихоманило, склад потребував оновлення і я відчув, що по часу підсилитися я не встигну, коротко кажучи вилетів по власній необачності і нестачі тактичних і творчих думок...Видно по результатах як розпочав і матчі в 2-й лізі...Погано. А потім все стало "на лижню". Чи думаю я про першу лігу?- Ні, не думаю. Моя команда сама себе покарала -вилетівши, тепер я маю собі довести, що маю ті сили що щось таки можу і граю в своє задоволення. Мені головне не перемагати а отримувати задоволення від гри і інколи псувати нерви лідерам (наприклад в кубку чи в боротьбі суперника за високі місця). Але, отримавши в ростер золоту медальку-звісно я буду радий, давно не оновлював нагороди. Щодо шансів до 1 ліги то це 75% на 25%, що я там буду, а от з якого місця і чи напряму-це вже питання доволі цікаве. В першій лізі (якщо туди потраплю)-задача закріпитися і це факт."

Фінанси команди зараз в мінусі, буде продаж основних гравців чи команда збирається шукати інші шляхи подолання цієї проблеми? -"Ох. Фінанси-це та рубрика куди я зараз просто не дивлюся, мені то страшно робити, чесно. Є дизбаланс і я це визнаю, я витратив свою фінансову подушку. По складу команди-продажів НЕ БУДЕ!, просто доведу склад до 22 футболістів і подумаю як краще зробити зі СДЮШівцями-чи залишити в дублі чи виставити на продаж. Фінанси виправлю це 100% в міжсезоння кардинально, я зараз кожен тур переглядаю контракти гравців в сторону зменшення, вдається щотуру зменшити зарплатню на кілька тисяч, інколи десятків тисяч. Буду просити всіх хто мене знає допомогти в пошуку КТ для "Старого вовка" в міжсезоння, де за кожну хвилю по 1,25млн і більше і там вже результати ролі грати не будуть, аби заробити ну і потім вже апетит прийде по іграх."

Улюлений футбольний клуб в реальному житті? -"Ой, історія надпотужно довга. Не розкажеш в 2-х словах. Мені подобається багато команд. Основна-це, звісно Динамо Київ. Вболіваю я за неї з часів останнього чемпіонату СРСР (притягував до вболівання цього чемпіонату мене двоюрідний старший брат, ще і добре пам'ятаю прощальний матч Олега Блохіна, пишу все це, і мурашки по тілу).Грали тоді Динамо - збірна Світу, на Олімпійському в Києві, рахунок 3-3...Ось тоді родився я як тактик віртуального футболу, вболівальник і "диванний стратег". Це було літо, певне початок літа. Я учасник дитсадку, літо, жара, скоро треба було їхати в село до бабусі і дідуся (а там було весело, випасали корови, бігали за лосями благородними, вони в ті часи часто випасалися біля корів і не були лякливі, короче всі зірки були в тому порядку, щоб я був щасливий в дитинстві, соррі відволікся))) Так от, дійство (прощальний матч), переглядалося у нас вдома (бо саме у нас був на той час кольоровий телевізор "Електрон". По блату куплений в спец. магазині, бо моя матір була на той час кондитером, і одній жінці спекла в короткі строки торт/коровай, і у нас був куплений за 300 чи 500 з лихою рублів цей кольоровий красень-телевізор "Електрон" з діагоналлю 52см, кабельний із дисплеєм Тошиба(Японія), яких на місто 45-тисячне  всього 5-10 штук привезли ( сорі за надмірні дрібні ньюанси). Так от, свисток і гра розпочалася, присутні були чоловіки моєї родини (3 дядька рідні, батько і я). Сиділи в залі, я на коліні в батька, потім перейшов на підлогу, малювати на одній з 2-х половин ДВП (днище дитячої кроватки), крутою на той час кольоровою зеленою ручкою поле, фішки-гравці і взяв такий міні магніт з пластмасової машинки на дні якої був магніт приклеєний (він у мене випав) і ми-діти тодішні, під столом водили магнітом з динаміка і машинка їздила (вау!) по столу.Так от, той магніт, формою в звичайну пігулку виконував роль м'яча, а великим магнітом під ДВП я водив і тим самим переміщав той міні свій імпровізований м'яч і рухав його магнітними силами з під дошки))) і тим самим вирішував куди і кому йде м'яч: паси, діагоналі, розрізні передачі, голи) намалювавши статичні позиції 4-4-2 схеми для обох команд. Це те, що я чітко пам'ятаю. А ще дорослі говорили, щоб я дивився і якомога більше запам'ятав з того матчу. Не буду брехати-нічого не пам'ятаю, окрім Блохіна, бо я лише за ним слідкував, так мені тоді порадили))) і все, закрутилося-завертілося. З Динамо-навіки і не міняю. Якщо ще по Україні-то це Волинь Луцьк (не питайте, чому не Верес рівненський, я йому симпатизую, але не вболіваю). По Європі мені подобається дуже німецький та італійський футбол, і в часи Баварія і Ювентус, Мілан ( ще по інерції з Шевченківських часів перебування нашої легенди новітньої доби в цьому клубі)."

20 матчів без поразок поспіль, в чому твій секрет успіху? -"Я завжди думав, як так відомі гравці не знають що у них ювілейна гра, чи гол, чи інша супер серія?))) От і так про серію моєї команди. Я ні сном ні духом, чесно-дякую що нагадав. Дуже приємно. Секрет в моєму професіоналізмі, хочу стати помічником Михайличенка по віртуальних питаннях (жартую звісно). Якщо проаналізувати матчів 5...6, то там такі перемоги мінімальні, на жилах, а що це значить? Що Друга Ліга доволі така потужна і хлопці тут ще ті богатирі-менеджери. Чесно, в мене зневаги немає до менеджерів, навпроти, велика повага і присутній страх (я боюся кожного із вас, бо ви всі класні і потужні). Взагалі не маю таку звичку недооцінювати тренера суперника чи команду-суперника. Секрету немає, єдине слово, що прийшло на думку-це бажання грати і щось змінити і при цьому отримати задоволення від гри. Дивлюся перед матчем і думаю як виграти...реально рівносильна ліга. Ну і серія моя - це біла сторінка, але так завжди не буде, ми всі повинні бути готові до цього. На думку згадався перехідний матч грати в Примерці, де мене по праву виграв, здається Дніпро. Але часи йдуть, я собі тихенько граю і отримую задоволення-нехай це буде формула успіху! А, забув, наостанок головний коефіцієнт у формулі успіху за мене написав В.Сосюра:"Любіть Україну, як сонце ,любіть,як вітер, і трави, і води...В годину щасливу і в радості мить, любіть у годину негоди...". Дякую, що звернули на мене увагу- це дійсно приємно, адже на цьому проекті для мене це перше інтерв'ю, мені приємно було присвятити вечір для цієї події". 


Последние матчи: 

ТурнирКоманда 1СчетКоманда 2

Вторая Лига тур № 9Изотоп-РАЭС1:0Днепр-1

Вторая Лига тур № 18Изотоп-РАЭС3:1Днепр-1

Вторая Лига тур № 13Днепр-13:0Изотоп-РАЭС

Не сыграют: Сулейман Абдуллин «CM» (Изотоп-РАЭС)   


Прогноз: 1:3

                                                 



-:-



Волчанск - Буковина

Вот и дошли мы до финального матча 22 тура, где Буковина приедет в Волчанск, к команде с новым наставником. ФК Буковина едет с надеждой прервать свою серию поражений и набрать такие нужные очки для продолжения борьбы за стыковые матчи. ФК Волчанск даже без тренера сумел набрать важные очки с командой Минай и тем самым немного укрепил свою позицию в турнирной таблице, теперь стоит продолжить их серию что бы избежать проблем в конце сезона. Напоследок хотел бы отметить интересный факт, последние 3 матча между этими командами заканчивались победой команды Волчанск.  


Последние матчи: 

ТурнирКоманда 1СчетКоманда 2

Вторая Лига тур № 9Буковина0:1Волчанск

Вторая Лига тур № 16Волчанск3:1Буковина

Вторая Лига тур № 15Буковина0:1Волчанск

Не сыграют: Бранислав Йованович «CM» (Изотоп-РАЭС)   


Прогноз: 1:3

                                                 

Бомбардиры сезона и ассистенты сезона 


Бомбардиры сезона
Ассистенты сезона


                                                 

Турнирная таблица чемпионата

КомандаИВНПОчкиГЗГП+/-Форма
1Изотоп-РАЭС21191158651550ВВВВВ
2Черкащина-Академия21171352531835ВВВВВ
3Днепр-121163251662541ВПВВВ
4Буковина2111463733249ПНВПП
5Арсенал Киев21106536322012ННВВВ
6Горняк2110473436279ВППВВ
7Мариуполь2110383332302ННПВП
8Агробизнес2194831422517ВВВВП
9Чернигов218673033276ВНППВ
10Волчанск216510232538-13ППППВ
11ОДЕК217113222531-6ВВППВ
12Реал Фарма216213202356-33ПНППП
13Кристалл214512171732-15ППВПП
14Горняк-Спорт214413161945-26ПНВВП
15Подолье213117101961-42ПВППП
16Минай2122178854-46ППППП


                                                 

Рубрика "меткая цитата в футболе"




                                                 



Lampard080196, 13 11 2019 03:45:47. Вернуться к последним статьям ФС Украины, турниров.
Выплачено за статью: 500,000 ФМ.   Статья не премирована.

fightmaster: На написание хорошей статьи у автора уходит от 3-5 часов. Без поддержки читателей, у автора опустятся руки и он не сможет "легко" писать. Он впадет в уныние и разочарование от того, что его никто не читает, а если и читает, то ничего не пишет. Поэтому просьба не забывать, что писатель пишет для читателей, и ему крайне необходимо ощущать, что он написал это не зря и кто-то прочитал его творение.


Гости не имеют возможности оставлять комментарии.

Посетители сегодняСейчас на сайте

© Футбольный Легион 2008-2024

  • Топ Разработка игр